Blabla in Dutch

Hoi lovely people.
Omdat ik soms niet zoveel zin heb om in het engels te typen en gewoon lekker wil blabla-en, heb ik deze pagina gemaakt. Ik weet soms totaal niet waar ik over moet praten, en heb soms vrij weinig zinnigs te vertellen, dus ik ramble maar een beetje een verhaal in elkaar. Deze "pagina" (ik heb werkelijk waar geen idee waarom ze het pagina's noemen) wordt dus één groot ongeregeld zooitje maar dat ben ik zelf ook dus ; get to know me!


Liefs,
Stells

(6/11/2013)

En toen waren we ineens meer dan een jaar verder. Hallo Nederlandstalige vriendjes. Ik mis jullie! Nu ik in het Engels studeer adem ik Engels, ik eet het, ik voel het, het is ubiquitous! Ja ja, mijn vocabulaire wordt steeds uitgebreider! Maar, mijn Nederlandse schrijf skills gaan er ont-zet-tend van achteruit, so don't judge me please! Hier ben ik, helemaal ingezakt en ja, ongesteld. Je kunt je ongetwijfeld -ja, of je bent een jongen- voorstellen hoe ik erbij zit. Ik ben de laatste tijd niks anders aan het doen dan lezen, studeren, samenvatten, groepsopdrachten doen etc. Ik heb zo weinig tijd om te bloggen. Daarnaast heb ik geen verschil gemerkt in het wel heel veel energie erin stoppen en niet veel energie erin stoppen. Ik denk dat ik het toch nooit ga maken in de blogger wereld. Snik. En laat dat ook niet eens mijn doel geweest zijn. Ik ben gewoon een uitgeperste sinaasappel. Ik zou niet weten wat ik met mezelf aanmoest! Ik wilde mijn lay-out veranderen met hulp van een andere blogsters, maar dat mislukte. Ik heb een Facebook pagina aangemaakt, maar niemand anders dan mijn eigen vrienden vinden het leuk. Ik heb dagelijks gepost over allerlei dingen. Nope. Ik denk toch dat ik het maar voor mezelf blijf doen, uiteindelijk. My diary, kan ik het beter gaan noemen. Ik zit hier ontzettend chagerijnig naar m'n scherm te staren, wensend dat mijn blog nog Nederlandstalig was geweest. Maar nu ik met 2 benen in het Engels talige avontuur gesprongen ben, zit Nederlands er niet meer bij voor mij. Althans, dat denk ik niet. Ik kan het iniedergeval overwegen. Mijn Engelstalige vriendinnen lezen mijn blog geloof ik ook niet, dus I won't harm anyone. Dus nu heb ik weer college; Branding! Het is de eerste en ik ben zo benieuwd! Ik hoop dat het net zo leuk wordt als het klinkt!

Ciao bella's.
Stells.

(17/9/2012)

Oke, wauw! Nooit geweten dat ik zo lang niet letter mn vingers had laten ratelen op mn toetsenbord om gewoon even oldschool te blabla-en op mn blog. Nu moet ik vertellen dat dit niet mijn eigen toetsenbordje is, maar die van schoollaptop nummer 07. Daarnaast nog een stiekeme mededeling ; ik mag eigenlijk helemaal niks 'voor mezelf' doen. Maar, ik had net een tussenuur (like right now) en toen heb ik braaf mijn huiswerk gemaakt. Dus ik mag van mezelf nu wel eventjes typen.
Tsja, wat zal ik jullie eens eventjes melden allemaal op deze regen-zon-regen-zon-nee toch regen dag. Ik ga strakjes met een paar meiden van school en onze muziekleraar naar Den Haag. We pakken de trein, eten wat bij de Burger King -no way, ik haal van te voren even 2 pistoletjes en een bakje fuit- en hebben de generale repetitie. We zingen morgen "Suzanne" voor een aantal belangrijke mensen waaronder meneer Rutte, meneer Wilders en meneer Samson. Isn't that exciting? Stiekem wil ik graag naar huis strakjes, omdat ik bang ben dat de meiden het gek vinden dat ik broodjes eet. En dat ik daar ben en me weer als een schildpad ga gedragen. Maar, Jim told me ; ik moet gewoon lief zijn en lachen en aan zijn gekke hoofd (his own words!) denken en dan komt alles goed. Dus, daar gaan we dan (strakjes om half 6 pas eigenlijk). Maar nu zit ik dus nog in de stilteruimte met mn iPod oortjes in. Luisterend naar Sunny Choi (click!) Wauwie. Trust me.
Morgen is het dus Prinsjesdag, dus mis ik een hele dag school. Wat jammer nou, zal je denken. Maar, ja! Want ik heb wiskunde en die les kan ik eigenlijk echt niet missen. Ik vraag wel even aan mijn leraar (mentor, trouwens, ook) of 'ie het me een ander uur uit wil leggen. Serieus, ik ben een wandelend wiskunde misbaksel. Eerder strompelend. Laten we het op strompelend houden.
Nu ik zo lekker zit te typen, vraag ik me af waarom mij lieftallige blogje niet lekker simpel Nederland is?! So much easier! Maar, het is aan de andere kant ook wel super goed voor het oefenen van mn engels, right? Ik zet door! Keep going and keep trying! Vanochtend he, oh oh, de ramp was compleet. De schoolfoto. En laat ik nou net in VWO 6 zitten en deze foto in het welbekende fotojaarboek komen. (lees : iedereen krijgt mijn prachtige 06.00 opgestaan en amper geslapen hoofd mee naar huis). Oke, dit uur is over een klein kwartiertje alweer afgelopen, hoera! Eigenlijk zit ik hier wel lekker. Ookal ben ik wel een beetje verdrietig, maar dat komt allemaal weer helemaal goed. Ik ga er vandoor lieve lezers, ik zie jullie hoop ik snel weer terug op deze pagina (als iemand dit überhaupt leest).

Kus,
Stells


(23/6/2012)

En daar zit je dan, hopeloos het internet af te struinen naar een klein beetje zelf-hulp-informatie. Yes I'm struggling. Ik ben perfectionistisch en ik wil er vanaf! En wel nu want het is zo rot! Niet alleen voor mezelf -boehoe ik ben zo zielig.. not- maar voor anderen! Ik belde net één van mn beste vriendinnetjes die me altijd op kan vrolijken en me altijd weer met 2 benen op de grond krijg als ik denk dat de hele wereld uit elkaar valt omdat ik een kilo meer weeg of omdat mn haar verprutst is door de kapper. Ze heeft me echt weer geinspireerd. Ze zei ; het proberen om het beste van jezelf te maken is al goed genoeg. Je hoeft het niet te bereiken. En ze heeft ook gewoon gelijk! Maar waarom ben ik dan zo'n onmogelijke troela die dat niet kan accepteren? Ik ben echt een ei hoor, ik wéét het allemaal wel maar ik ben er gewoon van overtuigd dat ik nog vanalles moet voordat ik volkomen gelukkig kan zijn. Kom op, ik heb het liefste vriendje, de leukste en meest afwisselende vriendinnen die er altijd voor me zijn, een onwijs lieve en gezonde familie! Ik heb zelf een gezond lichaam, en nog vind ik dingen om over te zeuren of om te bekritiseren. Foei!
Zo, en nu ben ik weer klaar met boos zijn op mezelf, want ik ga mn vriendinnetjes advies opvolgen en een goallist maken van dingen die wel haalbaar zijn in plaats van 'perfect worden'.

Adieu lieve mensen en sorry voor dit melodrama.
Liefs,
Stells

(5/6/2012)

Goeiemorgen zeg -en dat terwijl het avond is-.
Ik heb serieus al zo lang niks meer gepost op deze pagina-dinges-tabblad-geval.
Ik heb het bloggervirus weer te pakken. En één of ander ander virus want ik ben al 2 dagen ziek thuis. JOE-PIE. Anyways het bloggervirus is besmettelijk want my one and only boyfriend made himself a blogpage! Jep ik heb hem aangestoken. En het is echt leuk want ik hou echt van de manier waarop hij vertelt en hij schrijft dus ook op die manier dus ja. Hij gaat waarschijnlijk niet over kleding & make-up of iets dergelijks kletsen. Of posts schrijven over superfood of wat je moet doen als je je verveelt op een regenachtige dag. Ik ben wel echt benieuwd waar hij het dan wel over gaat hebben. Ik ga 't m lekker niet vragen want ik wil 't zelf zien. Hij doet het ook in het Engels en dat is geloof ik best wel lastig. Hallo, ik bedoel, ik vind het ook super lastig?! Het is lastig. Punt.
Hij doet 't wel echt goed vind ik. Maar ja ik ben ook wel weer lekker objectief als zijn vriendin natuurlijk. Ik zit hier dus op mn bed als een gek te typen want binnen no time is mn laptop leeg. Mn accu is aan het eind van zijn -het is een mannetje. ik noem hem.. nee geen idee- latijn, dus hij doet het maar ongeveer 5,43232 minuten zonder snoer. En mn snoer ligt in de andere kamer, bij de crosstrainer. Over de crosstrainer gesproken, ik ben weer begonnen hoor! Strak schema van minstens een uur per dag. Ik bedoel ; hallo?! Het is bijna zomer waaah. Ik hou van zomer maar as you guys know me, ik heb 't zo niet zo met het skin-and-body-showing-part van de zomer. Maar ik denk dat veel meiden dat hebben dus laat ik mn kwek maar houden. Ik krijg last van mn rug zo.
Oja ik bedenk me net -dit moet ik even vertellen- dat ik laatst even retail therapy nodig had, naar de Kruidvat ben gesprint -'t leek meer op kruipen als een schildpad met 3 poten- en een lip smacker gekocht heb. Coca Cola smaak, jawel. En serieus, het gebeuren is echt poepbruin maar het ruikt ZO lekker en het is ook nog eens fijn op je lippen. I am lipcare addicted, ik heb serieus 5 labello's en 3 potjes Vaseline en weet ik het allemaal. Doen je lippen pijn dan moet je bij Stella zijn, hoera! Ik ben mn mobiel kwijt. Straks denkt Jim dat ik ben opgegeten of naar een andere planeet ben gevlucht. Ja zo'n relatie hebben wij. Anyways, ik weet nu al dat ik verslaafd ga raken aan Instagram en het posten van Photo Diaries dus het zal wel druk worden op mijn blog komende weken. Het is bijna zomervakantie en ik ben zwaar aan de SOG dus mn blog moet eraan geloven. Be prepared and sleep well!

Heel veel liefde,
Stells


(14/2/2012)

Fijne Valentijnsdag iedereen! Ik zit hier in de heerlijke geur van zelf gebakken chocolate chip koekjes die ik voor mn ouders heb gemaakt en het ruikt zo lekker, kan het bijna niet weerstaan! Maar ik heb stiekem bij 't maken al van de chocolate chips (alleen de pure want die zijn niet zo erg) gesnoept dus ik mag niet van mezelf. Ik eet wel lekker een appeltjes met yoghurt. Anyways, ik ga maar weer. Ik dacht ik ga lekker even typen en kletsen tegen jullie maar ik weet eigenlijk niet waarover? Ik ga zometeen maar eens eventjes op de crosstrainer, dat is wat more usefull!

Dikke kus,
Stells

(1/2/2012)

AFKICKVERSCHIJNSELEN. Ik mis Bloguary nu al! Ik mag van mezelf de komende tijd alleen nuttige dingen posten, dus zal ik het blabla-gedeelte maar hier moeten doen, hm? Nou, ja, ehm, hoi? Ik vind in het Nederlands typen zo veel minder leuk eigenlijk! Wel makkelijker, ofcourse! Ik ga zo eten, en ik zie de pot augurken hier vlak naast me en oh oh oh I can't resist them! Ik ben wèg van augurken! Het schijnt dat zwangere vrouwen ook weg zijn van augurken. Nou zal ik wel niet zwanger zijn.. Actually, I know for sure, maar toch. Ik ben en blijf een 'beetje' vreemd he. Mn toetsen vandaag waren moeilijk, maar ik heb geen extreem rot gevoel erover ofzo. Ik zie het allemaal wel! Ik heb de hele middag aan wiskunde gezeten en ga straks weer verder! Ik heb zelfs mn zangles ervoor afgezegd, dus als ik nou geen voldoende haal?!
I have to go! Dinner, mjam!

Liefs,
Stells


(19/1/2012)

Pfoe pfoe, ik zit weer eens een avondje op mn bed naar Spongebob te kijken. Ik bedoel, ik probeer heel stylish te zijn en te bloggen over shoppen, maar eigenlijk zit ik zelf met mn luie kont op mn bed tegen een laptop te praten. Godsiedorie. Achja, ik zit wel lekker, en ik heb lekker gedoucht en op de crosstrainer gestaan etc. Ik ga maar gewoon lekker tegen mn laptopje kletsen. Serieus ik ben helemaal verliefd op Blake Lively. Naja overdreven, maar ik kijk steeds op internet naar foto's van haar en haar stijl enzo, en ik kijk altijd Gossip Girl als ik op de crosstrainer sta etc. Echt, lovely! Ze is zo mooi en alles, echt álles staat haar! Nahhh ik ben niet jaloers hoor, just looks like it. Mn laptop is wel bijna leeg zie ik ineens! Ik heb echt zin om beautyfilmpjes te kijken, dus dat ga ik maar eens eventjes doen!

Heel veel liefde en tot snel,
Stells


(16/1/2012)

Follow me around blog! Hahaha ik ga niet echt bloggen, via mn mobiel. Ik zit nu op een school laptop en ik heb net een deel van mn economie samenvatting gemaakt voor de toetsweek die pas over 2 weken is. Dat noem ik instelling. Hahaha joke! Ik heb zin om lekker te typen, that's why. Zometeen heb ik pauze en daarna frans, geschiedenis en wiskunde en dan ben ik ein-de-lijk uit, pfoe. Ik hoop dat ik bij wiskunde eerder weg mag, that would be great! We gaan toch weer niks doen.. Bij frans loop ik 't risico overhoord te worden terwijl ik niet heb geleerd, bij geschiedenis gaan we waarschijnlijk ook vrij weinig nuttigs doen omdat we aan een PO werken en we onze computers dus nodig hebben, en dan dat nutteloze uur wiskunde. Yes love my life. Mn nagels zijn nu alweer aan 't chippen en ik heb ze gisterenavond pas gelakt?! Ik bedoel duuuude ga eventjes een goeie nagellak uitvinden die een weekje blijft zitten, hihi. Nu kan ik het er vanmiddag snel weer af gaan halen voordat Laurens komt (a.k.a amazing guitar playing friend). Ik heb echt zin om 'm eventjes te zien! Hij is eerder uit dus ik zit stiekem echt te hopen dat ik ook eerder weg mag maar dat zal dan wel niet. Spijbelen doe ik niet aan, don't worry. Gisteren wilde mn paps trouwens dat ik ook een foto van hem op zn blog zette! Hahaha agh. Hij zei ja stuur de link even dan zet ik het op mijn website. Ik zeg ' pap, ik denk niet dat jouw buitenlandse in scheikunde geintresseerde collega's zich intresseren in opsta-tips en life updates van een 17 jarig meisje, hahaha.' Jongens, de bel gaat zo! I'm going to have my lunch yeah!

Kusjes,
Stells

(15/1/2012)

Hoi lieve mensen. Ik heb gewoon echt even zin om te typen. En omdat Marije graag wilde dat ik wat meer hier schreef, dacht ik ; yeah I'm going to do it! De Lush haul shoplog dinges komt misschien ook nog? Ik ga 't druk krijgen komende tijd, dus het gaat denk ik nog even duren. Maar don't worry, ik ben heel zuinig op mn Lush dus ik zal probably alles nog hebben. Anyways, mijn blog wordt steeds meer bekeken en ik vind het echt heel heel heel erg leuk! Ook mn nieuwe lay-out! Ik heb er serieus zo lang over gedaan! Oja en de follow me around blogs, dat vind ik ook zoooo leuk, ik heb dr helemaal zin in, ookal weet ik nog helemaal niet of het gaat werken? Bloguary gaat ook goed! Ik ben blij dat ik elke dag tijd vind om te bloggen. Ik wist niet dat het zo lastig was om steeds topics te bedenken. Ik kijk elke dag op www.girlscene.nl en soms denk ik nou godsie wéér niks, maar ik snap nu echt heel goed hoe lastig 't is om steeds leuke dingen te bedenken om over te schrijven. Het is wel echt echt echt een aanrader hoor, girlscene, ik vind het echt heel leuk om te browsen. Het is wel een beetje girly ofcourse. Ik zit nu lekker op mn bedje te wachten tot een zeker iemand uit bad komt zodat ik nog even met 'm kan kletsen. Mn tv staat aan en het gaat over paarden of iets? Dat lijkt me zo leuk, je eigen paard en dan lekker in het zonnetje buitenritjes maken. Jammer dat ik een enorme angst heb voor paarden, hihi. Mn lippen trouwens zijn echt aan het tegenstribbelen, Ik loop de hele dag te smeren en te doen, maar ze blij-ven maar schraal ik word dr niet goeeeeed van. Heeft iemand daar tips voor? Ik ga zometeen en mn halve vaseline potje dr op gooien! Hahaha soms krijg ik in mn mond, maar ik heb de cacao-versie dus t smaakt nog best lekker ook! Ik heb trouwens vanavond gekookt! Ik heb keurig aardappelen, brocolli en gehakt ballen gemaakt en behalve dat ik het zout vergat op de aardappels ; 't was echt lekker en ik was stiekem best een beetje trots! Pff morgen school, ik heb to-taaaal geen zin! Naja in de lessen dan, want tussen de lessen door is 't altijd gezellig! Weet je wat? Ik ga maar weer. Ik typ echt heeeeeeele onnozele dingen, hihi.

Dikke kus en slaap lekker,
Stells

(12/1/2012)

Haha, ik typ hier nooit meer iets! Ik geloof ook dat niemand dit echt leest, maaar ik niet slapen dus ga ik maar lekker typen. Ik hoop echt dat jullie Bloguary leuk vinden! Van degene die ik goed ken en ook echt reacties krijg weet ik 't gelukkig, maar er is verder niemand die reageert (of überhaupt leest) dus ik heb eigenlijk geen idee! Ik vind het iniedergeval echt super leuk om te doen. Ik moet eigenlijk slapen, kmoet morgen 6.15 naast mn bedje staan voor een date met de crosstrainer. Afvallen gaat goed! Ik ben niet echt meer aan het afvallen hoor, ik noem het alleen zo. Ik kan 't beter ; sporten & gezond eten noemen, maargoed dat is zo lang, hihi. Ik heb dit jaar eindelijk echt ZIN in de zomer. Lekker in het zonnetje! Ik weet nu al dat ik echt mn iPod vol ga gooien en lekker met mn korte broekje en zonnebril rondjes in de polder ga fietsen, can't wait! Ik zit hier nou wel leuk te typen maar ik kan misschien beter gaan slapen. Mijn eerste uur morgen is gelijk een lastige economie toets, nice.. Ik ga dus maar slapen lovely people!

Liefs,
Stells
ps ; Stells is geen typfout hoor, gewoon 'n soort van bijnaam I guess


(17/12/2011)

Hello! Echt, vandaag, en laat ik maar weer in herhaling vallen want ik heb dit al gepost, stalk ik mijn blog echt. Ik heb gewoon het gevoel dat ik zo veel te vertellen heb, and I just love blogging. Ik heb dus uiteindelijk vrij weinig te vertellen, want ik heb alles al in normale, engelse posts gezet. Dat hele verhaal vertalen gaat 'm niet worden. Ik vind jullie verder wel heel lief. Ik dacht net 'jaaaa ik ga heel veel comments plaatsen bij blogs van meiden en dan klikken ze misschien door naar mijn blog en dan lezen wat meer mensen mijn blog' maar na 2 (gemeende!) reacties dacht ik, weetje? Ik wil niet dat mensen mijn blog lezen omdat het een soort van hoort omdat ik hun blog ook lees. Ik wil graag dat mensen het echt léuk vinden om mijn blog te lezen, zoals 2 mensen waarvan ik zeker weet dat ze het lezen en die heel heel heel lief zijn. De rest waarvan ik het niet zekerweet zijn dat zekerweten ook, weet ik zeker. Wauw, zeker weten is echt een geliefd woord in mijn vocabulaire vandaag. Ik krijg pijn aan mn elleboog omdat ie al zo lang moet rusten op mn harde bureau. Wat een zeikerd is mijn elleboog. Anyways, waar had ik het over? O ja, ookal wil ik heel graag dat mensen mijn blog lezen omdat ik dit toch niet voor niets doe (eigenlijk zowieso niet want ik vind het echt geweldig) maar ook omdat ik het gewoon heel leuk vind om feedback te krijgen! Niet veel mensen zeggen er iets over, dat vind ik best wel jammer. Maar hé, ik moet niet zeuren, want ik heb mooi wel 18 followers en dat zijn er maar dan 17,16,15,14,13,12,11,10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 of 0, toch?
Ik vind het geloof ik nu wel weer genoeg geweest. Doei lieve mensen, slaap lekker! Ik heb zin in morgen, dan zie ik 2 hele hele hele leuke mensen.

Kusjes,
Stells

(3/12/2011)

Hi, ik ben nu nog 16 he, maar strakjes is het 4 december, is dat ben ik 17 woehoeee. Hahaha niet dat 17 zo'n mijlpaalleeftijd is, het zit er meer tussen, 16 en 18.. maar nou en, that why I love 17. Het wordt onderschat hoor, 16 is leuk, 18 is leuk, maar 17 ook! Ik sla 17 lekker niet over met leuk vinden. Oke dit begint vaag te worden en er staan echt te veel getallen in die paar zinnen hierboven.
Anyways, gisteren ging ik shoppen met mn mams, en ik heb echt leuke dingen gekocht! Like, knalgroene schoenen van de Sacha! I adore them! Ik ga er even foto's van maken morgen denk ik, voordat de visite komt! Ik wil namelijk echt graag aan jullie laten zien wat ik gekocht heb. Ondertussen zit ik hier lekker te typen, maar ik vraag me echt af wie dit leest, I guess no one. Ik krijg er verder ook nooit reacties op dus het is geloof ik meer voor mezelf, stiekem. Ik kan gewoon lekker al mn geheimen hier op zetten! Niet dus. Ik heb al een paar keer meegemaakt dat ik dingen op internet zet wat niet de bedoeling is, dus, that's a total don't for me. Ik ga zometeen even goede voornemens maken, that's important. Ik hou van nieuwe starten. Starten, wat een rot woord. Anyways, ik heb morgen een soort nieuwe start, right? Dus, ga ik voornemens maken! Waarschijnlijk houd ik dat niet echt vol, hihi. Ik ga het toch maar gewoon doen, you'll never know right? Nou ik ga maar weer.

Doei 16 jarig leven, het was echt een leuk jaar <3
Kiss,
Stells


(1/12/2011)

Hello most lovely month of the year, woehoeee. Oke sorry ik ben echt heel blij dat het december is, alhoewel, vorig jaar sneeuwde het nu en was ik helemaal in de warme choco sfeer terwijl ik er nu echt bij zit als een dooie kip met roze sokken. Dit weer is zo deprimerend, bah. Van die net niet regen weet je wel, miezer achtige zooi. Maar goed, dat kan mijn blijheid over december niet drukken (wat een stom gezegde). Ik hoop dat dit jaar december net zo geweldig wordt als vorig jaar december, maar daar twijfel ik stiekem niet zo heel erg aan, hihi. Ik heb dus vandaag alleen van 15.00 - 15.50 les he.. Gelukkig wil de moeder van mijn vriendin ons met de auto brengen (alhoewel ik dan niet fiets, dus dat wordt lang lang lang op de crosstrainer vanmiddag). Hoeven we gelukkig niet door de regen te fietsen, jeeei. Ik ga met een knot naar school vandaag, mn haar heeft er namelijk niet zoveel zin in. Wanna see? Nope mag niet, dan leest niemand mijn blog meer. Alhoewel dat geloof ik stiekem ook al niet echt gebeurt. Anyways, ik heb een aantal new addictions ; 3d sterretjes vouwen, Ed Sheeran luisteren (voor UNI, wauw love that song) en water drinken. Dat laatste was al een addiction, maar meer omdat het moest van mezelf, nu gaat 't automatisch so I'm proud. Ik ga maar weer want ik word zo opgehaald! Hele dikke knuf en succes met deze dag met dit weer overleven!

Liefs,
Stells


(30/11/2011)

De laatste dag van novembeeeer, woehoeee! Oftewel ; morgen is het december, en dat is echt mijn lieflingsmaand men! Ik ben jarig, sinterklaar, kerst, oud en nieuw, muziekavonden op school! Echt, waaah, liefde voor december. En voor alle lieve mensen. En mn lieve familie. Ik ben in een sentimentele bui. Ik zit hier met mn lekker I love NY trui en een lekkere kop thee and I love it, lekker winterig. Ik zing de laatste tijd ook echt non stop het liedje 'walking in a winter wonderland'. Ik word er zo amazingly happy van, ik ga het zo eens eventjes posten, gewoon op mn 'homepage'. Ik heb echt zin om lekker te typen, gewoon random. Dus, vrijdag ga ik shoppen met mn mama, en ik heb er echt zin in want ik heb al mn kleedgeld opgespaard dus ik hoop dat ik lekker ga slagen! Dan zal ik er wel weer geen foto's van maken ookal beloof ik dat, dus beloof ik het niet, misschien gebeurt het dan wel? I don't know. Anyways. ik ga dus shoppen. En zaterdag ga ik film kijken met hele hele hele lieve mensen, waarvan ik de namen niet op internet ga zetten want ik weet niet of ze dat wel zo'n goed idee vinden? Misschien overdrijf ik onwijs nu, as usual, hihi. Ah mn kat, Puck (to be seen in my life in pictures) loopt allemaal rondjes om de tafel en miauwt heel lief omdat ze wil dat ik op de bank ga liggen en dan gaat ze op mn buik. Wat een cutie. Dus, zondag ben ik jarig, maar dat was jullie vást nog niet ontgaan aangezien ik het zo'n beetje uitschreeuw overal? Love my birthday.
Oke, ik moet nog een schoolopdracht gaan doen, stiekem, maar ik moet wachten tot een vriendin van mij het bestand stuurt, want ik moet het nog aanvullen. Pff, geen zin. Maar goed het moet wel hm?
Ik ga even winterwonderland posten, en daarna lekker op de bank wachten want ik krijg last van mn schouders (je suis un zeurkous).

Liefs,
Stells


(25/11/2011)

Goodmorning!
Ik ben serieus, ja echt waar, aan het wachten tot ik naar school ga! Het is een ramp hahaha. Mijn eerste twee uur vielen uit en dat wist ik dus niet, dus ik zat vrolijk -ahum- aan mn ontbijt om 6.20 terwijl ik pas om half 10 weg moet.. juist ja, een ramp dus. Maargoed even mn blog updaten. Ik ben door met de muziekavond! YES. Ik ben echt heel heel heel blij. Maar jammergenoeg wordt mijn blijheid weer verstoord door zenuwen vandaag want ik moet een solo nummer zingen met musicalles, en ik haal de hoge noten steeds niet omdat er niks uit mn keel komt. Ik vind het echt heel jammer want ik weet dat ik het kan, maar het lukt gewoon echt niet. Ik kan geen kracht zetten want dan slaat mn stem over potverredorie. Maargoed de meiden zullen me vast niet uitlachen dus ik ga mn allerbeste best doen.
Gisteren heb ik sinterklaas inkopen gedaan voor mn paps en mams, en ik heb wel wat leuke dingetjes gevonden maar omdat mn mama mn blog leest ga ik lekker niks verklappen tot 't 5 december is. Ik ben dus ook bijna jarig he, waaaah, volgende week is mn laatste week 16 and it feels weird! Ik voel me nog helemaal geen 17! O ja en ik ga binnenkort kerstinkopen doen, leuke spulletjes om mn kamer kersterig te maken! Ik heb al wat leuke plannetjes dat vertel ik binnenkort! Ik ga nu even snel mn appel opeten en mandarijnen in mn tas gooien en dan naar school!
Big hug,
Stells


(21/11/2011)

Goedenavond mooie en intressante mensen.
Ja nee dat vind ik zelf ook niet echt een spetterend begin, maaaar I don't feel like verzinning (wauw) something spetterend. Anyways, ik heb dus zin om te blabla-en en omdat ik nu dus deze geweldige pagina heb, kan ik dat lekker doen. Vandaag was echt zo'n typische maandag. Nergens zin in, op school het gevoel dat je niks goeds kan doen. Ik kwam thuis en dr gebeurde vanalles en dat deed de emmer letterlijk overlopen dus mn mascara zit nu heel sexy over mn hele wangen uitgesmeerd en nope daar ga ik lekker geen foto van maken. Ik ga dus even proberen over leuke dingen te praten! Zondag ga ik sinterklaas vieren met een hele grote groep meiden, en ik heb er echt heel veel zin in! Het wordt een letterlijke chaos want we moeten lootjes trekken, dan in een uur een cadeautje kopen, daarna binnen een uur een suprise en een  gedicht maken en daarna gaan we met zn alle lekker eten en alles uitpakken en geven etc. I'm so excited! Ik vier dit jaar ook sinterklaar met mn ouders (ik ben enigskind, jaja). We kopen allemaal 3 cadeautjes voor elkaar die samen niet meer dan 25,- mogen kosten pp. Vorig jaar was het echt goed gelukt, ben benieuwd wat ik nu weer ga verzinnen voor mn papsie, iemand ideetjes?
Ik probeer ook de laatste tijd weer (eigenlijk zoals altijd) een paar kilootjes kwijt te raken. Over 2 weken ben ik jarig en ik wil gewoon heel graag lekker in mn vel zitten. En jep ik weet dat ik 't niet zo moet forceren want dan lukt t natuurlijk helemaal niet meer but I'm a crazy girl and I can't change it even though I want to very badly! Zie je, zelfs als ik in het Nederlands hoor te typen typ ik nog in het engels. Soms is dat gewoon leuker, dan klinkt het beter, hihi.
Oja, ik ben on-wijs verschrikkelijk ernstig zenuwachtig voor de volgende 2 dingen ; woensdagmiddag hoor ik op school of ik dit jaar weer mee mag doen met de jaarlijke muziekavonden. Dat is echt zo'n beetje het hoogtepunt van het schooljaar voor mij so let's pray! En, vrijdag moet een solo nummer zingen op musicalles. Seriously, ik ben echt heel bang dat ik dichtklap en er gewoon totaal niks meer uit komt?!
Ik heb donderdag een soort van leestoets over een Duits boekje, die ik dus nog uit moet gaan lezen. Dus, ik ga eerst even 20 minuutjes op de crosstrainer en daarna in bad lekker lezen en vroeg naar bed, hopend dat ik me morgen dan wat minder down voel.
Much love,
Stella